Albaraka Türk’ten Uygun Vadeli Konut Finansmanı!

Faizsiz bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Albaraka Türk Katılım Bankası, bankacılık mevzuatlarına uygun şekilde hem çalışanlarının hem de müşterilerinin her zaman yanında olmak için çalışmalarda bulunuyor.

Herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için uygun kar payı oranları ile finansman kampanyaları düzenleyen ve uzun vadelerde ödeme planı imkanları sağlayan Albaraka Türk Katılım Bankası, konut satın almak isteyen ancak bunun için yeterli miktarda nakitleri olmayan müşterilerine özel konut finansmanı imkanı sağlıyor.

120 ay vadeye kadar çeşitli ödeme imkanları veren banka, 2 ayda bir ya da 3 ayda bir olacak şekilde daha uzun ara ödemesi olanağı sağlayıp kolaylık sağlamaktadır. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda eşit taksitli ya da esnek ödeme imkanı da veren banka, konut finansmanı kapsamında Gayrimenkul Sigortası ile Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) yaptırılması için talepte bulunmaktadır. Bu sigortaları yaptıran bireyler, hem evlerini hem de finansmanlarını garanti altına almış olmaktadırlar.

Bireylerin satın almayı düşündükleri evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar konut finansmanı veren banka, teminat gösterilmesi durumunda yüzde 100’üne kadar finansman vermektedir.

Yine finansman geri ödemesi boyunca Hayat Sigortası yaptıran müşteriler hem konutlarını hem de finansmanları güvence altına almaktadırlar. Banka sigortalar için zorunlu tutmayıp, müşterilerinin isteklerine bırakmaktadır. Bireyler isterlerse de konut kat mülkiyetini yahut kat irtifakının tapusunu beyan ederek finansman alabilmektedirler.

Örneğin; 120 ay vadeli konut finansmanı kapsamında 65 bin Türk Lirası tutarında finansman desteği almak isteyen bireylerin ödeyecekleri kar payı oranları yüzde 1,05 olup, aylık finansman ödemesi 955,24 Türk Lirasına tekabül etmektedir. 65 bin Türk Lirası için 325 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep eden banka, 650 Türk Lirası ekspertiz ücreti, 150 Türk Lirası ipotek tesis ücreti, 330 Türk Lirası sigorta ücreti almaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası konut finansmanı kampanyası 19.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.