120 Ay Vadeli 60.000 TL Konut Kredisi Odeabank’tan!

Ev sahibi olmak, daha iyi bir eve taşınmak, yatırım yapmak için ev satın almak ve benzeri gibi konut alımları için Odeabank konut kredisi sunuyor.

Düşük faiz oranları ile müşterilerini konut sahibi yapan Odeabank, müşterilerinin bütçelerine göre ödeme planları düzenliyor, müşterilerinin de fikirlerini alıyor ve sunuyor. Konut satın almayı daha kolay hale getirmek isteyerek en uygun konut kredisini sunan Odeabank, avantajlı koşullar sunuyor.

120 ay vadeli konut kredisi ile çeşitli ödeme planları sunuluyor.  Ara ödemeli, eşit taksitli ödemeli, dönem dönem ya da esnek kredi ödemeleri sunan banka aynı zamanda ödeme kanallarını da çeşitlendiriyor. Odeabank şube, internet ve mobil bankacılığı, ATM’si, iletişim merkezinin yanı sıra Akbank ATM’leri ile birlikte PTT şubelerinde de kredi ödemeleri yapılabiliniyor.

120 Ay Vadeli 60.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

120 ay vadeli 60 bin Türk Lirası Odeabank konut kredisi faiz oranı yüzde 1,07, aylık kredi ödemesi 881,76 Türk Lirası olmaktadır. Tahsil edilen kredi tahsis ücreti 300 Türk Lirasıdır. Konut kredisi için ipotek yapılıp, ipotek tesis ücreti alınmaktadır. İpotek tesis ücreti 186,44 Türk Lirası olur. Ayrıca527,46 Türk Lirası ekspertiz ücreti alınıp, toplamda geri ödenecek konut kredisi tutarı ise 105 bin 812,18 Türk Lirası yapmaktadır.

Odeabank konut kredisi faiz oranları 20.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.