Yapı Kredi Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Ödeme Planı ile Konut Kredisi!

Yapı Kredi Bankası, 120 ay vadeye kadar uzanan taksit seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları yüzde 0,98’tir. 120 aya kadar olan tüm kredi planlamalarında aynı faiz oranlarını kullanan banka, sabit faizli konut kredisi imkanı sağlıyor.

Banka, konut finansmanı kullandırımlarındaki finansman tutarını, müşterilerinin satın almayı düşündükleri evin ekspertiz raporunun sonuçlarına göre hesaplamalar yapıyor. Ekspertiz raporundaki hesaplanan değerin yüzde 80’i kadar finansman kullandırımı sağlayan Yapı Kredi Bankası, yüzde 80’liğin üzerinde finansman almak isteyen müşterilerine ek kredi verebiliyor. Ek kredi kullandırımlarında banka satın alınan evleri teminat olarak alıyor.

Maksimum 70 yaşına kadar olan müşterilerine konut finansman sağlayan banka, müşterilerinin belirlediği dönemlerde taksit ve yine müşterilerinin belirlediği tutarlarda kredi geri ödemesi imkanı tanıyor. Esnek ödemeli, ara ödemeli ve benzeri şekillerde ödeme seçenekleri sunuluyor. Müşteriler talep etmeleri durumlarında belirlenen vade süresinden önce kredilerini kapatabilmektedirler.

Tek başına bireysel olarak konut kredisi almak istemeyen, bir arkadaşı, akrabası ile finansman almak isteyen yahut sadece yatırım amaçlı finansman temin etmek isteyen bireylere de banka konut kredisi olanağı sağlıyor.

Konut kredisi başvuru esnasında bireylerin nüfus cüzdanlarının fotokopilerini, aylık gelir durumlarını gösteren dokümanları, son 3 aya ait olan ve müşterilerinin kendi isimlerine ait düzenlenmiş olan ikametgah adres belgeleri ile birlikte satın alınmak istenen evin tapusunun fotokopisinin getirilmesi gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi 16.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.